Brenner du for frivilligheten?

Høybråten Arbeidersamfunn ser etter en ny representant blant våre medlemmer til styret i Høybråten Frivillighetssentral. Vårt nåværende medlem har behov for avløsning av helsemessige årsaker, og vi trenger noen som kan bære stafettpinnen videre. Frivillighetssentralen er en viktig og verdifull ressurs i lokalsamfunnet. Det står ikke så mye om denne viktige ressursen på nett, men du kan finne kontaktinformasjon og lese litt mer om Høybråten Frivillighetssentral her.

Vårt avtroppende styremedlem sier at det å delta i dette styrearbeidet utelukkende har vært en trivelig og lite belastende oppgave:

  • få møter; årsmøte i 1. kvartal pluss julemøte som i realiteten bare er førjulskos
  • bare trivelige representanter fra andre lag og foreninger, for eksempel Lions Club, Velforeningen, Menighetsrådet osv.
  • og bonus = god servering ved møtenes slutt. Daglig leder, Odd Gram er en framifrå kokk!

Dette er med andre ord en fin mulighet til å være, sammen med andre, til nytte og glede for andre mennesker på Høybråten, uten at man må legge inn en enorm, altoppslukende og tidkrevende innsats.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg som interessert, send oss en e-post på epost@hasamfunn.no med «Høybråten Frivillighetssentral» i emnefeltet.

Del og lik dette på Facebook og Twitter: