1. mai 2023

Kamerater!

Tradisjonen tro blir det 1. mai-matiné på Folkvang i år også. Vi ønsker med dette alle som vil være med på å markere arbeidernes dag og våre kampsaker sammen med oss hjertelig velkommen til Folkvangveien 26, 1086 Oslo kl. 17.00 mandag 1. mai 2023. Korpset går som vanlig en runde på Høybråten, og spiller noen marsjer foran Folkvang til slutt.

Deretter gleder vi oss stort til årets hovedappell, som blir ved stortingsrepresentant og priskomitéleder for Isabel Victoria Green Sogns Inspirasjonspris Kamzy Gunaratnam. I tillegg vil nyvalgt leder for Stovner Ap, Roar Gravdahl holde appell og nyvalgt leder av Stovner AUF Ronit Batra vil holde ungdomsappell.

I år deler vi dessuten ut den siste av Isabel Victoria Green Sogns Inspirasjonspriser, den 10. i rekken. Vi avslører selvsagt først i løpet av matinéen hvem det er som mottar årets pris, men det er definitivt en verdig mottaker som gjør at sirkelen nå blir sluttet. Alle de 9 tidligere prisvinnerne er invitert, i tillegg til årets vinner og begge priskomitéens ledere, Knut Storberget og Kamzy Gunaratnam.

Det blir enkel bevertning, litt allsang med gitarakkompagnement ved Torun Torbo og selvfølgelig snurrer vi Høybråten Nybyggerforenings Lykkehjul™. Arrangementet vil vare i ca 2 timer.

Velkommen skal dere alle være!

Med kameratslig hilsen,

Bjørn Edvard Torbo, leder 🌹

 

Bilde av Isabel Victoria Green Sogns gravstein. En masse blomster, lykter og gravlys er plassert foran gravsteinen, deriblant en bårebukett fra Stovner Arbeiderparti.
Den 10. og siste Isabel Victoria Green Sogns minnepris vil bli delt ut på Folkvang i dag. ❤️🌹
Bilde av bautaen over falne krigshelter som står på gressbakken vis-á-vis kirken på Høybråten. En blomsterbukett i friske farger er plassert på midten foran minnesmerket.
Våre tapre tapte blir årvisst hedret med en blomsterbukett. Deres offer ga oss vår frihet. ❤️🌹
Bilde av minnesmerket over Karl Andersen foran Folkvang med det norske flagg og regnbueflagget på hver sin flaggstang på hver sin side av bysten. En blomsterbukett i friske farger er plassert i midten foran minnesmerket.
Som vanlig flagger vi med det norske flagg og regnbueflagget for å markere at alle fortsatt ikke er like fri i dette landet. Vi sender en ekstra god tanke til Jørn og Frank. ❤️🌹

 

Del og lik dette på Facebook og Twitter: